Supfina d.o.o je na samom početku svog djelovanja fokus usmjerila na oštrenje kako standardnih, tako i specijalnih reznih alata od tvrdog metala prema individualnim zahtjevima kupca, sa instaliranim kapacitetom za oštrenje oko 900 alata / dan.

Daljnjim razvojem i širenjem firme, oformljen je inženjerski, logistički i proizvodni kadar, koji uporedo sa konstantnim investiranjem u najsavremeniju proizvodnu opremu predstavlja okosnicu za inovativan pristup optimalnoj konstrukciji reznog alata, visokih eksploatacionih performansi sa minimalnim rokom isporuke do konačnog kupca. Tako su razvijene sposobnosti firme na konstrukcji i proizvodnji kako standardnog tako i specijalnog reznog alata od tvrdog metala, gdje danas važimo za vodećeg lidera na prostoru bivše EX Jugoslavije iz ove oblasti.

Djelujemo na prostoru Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Hrvatske, kao i zemljama članicama EU, kao što su : Njemačka , Francuska i Austrija.
Našim kupcima uvijek nudimo optimalne izvedbe reznih alata po višekriterijalnim nivoima, kako u pogledu broja izoštravanja tako i u pogledu optimalne rezne geometrije i stabilnosti pri obradi.

Posjedujemo visoko stručan inženjerski kadar sa visokim stepenom znanja iz oblasti tehnologije obrade rezanjem, što veoma pozitivno djeluje na proces konstrukcije reznog alata, izbor osnovnog materijala i optimalan slijed tehničkih postupaka izrade istog. Sa druge strane svojom fleksibilnošću omogućavamo brz odziv na zahtjeve tržišta, kako u polju brze izrade alata, tako i u pogledu brzih intervencija i reagovanja na probleme.

Supfina d.o.o konstantno slijedi trend usvajanja i nabavke nove proizvodne i mjerne opreme, koja nam uporedo sa vlastitim razvojem softvera za upravljanje i kontrolu proizvodnog procesa omogućava da proizvodimo veoma precizne i kvalitetne alate, čiji nam plasman omogućava sigurnu egzistenciju i osvajanje novih klijenata.

Sarajevska 62

76250, Gradačac

+387 35 817 166

Pon – Sub

08:00 : 16:00